SATIŞ İLANI




Bizler, Atatürk İlke ve İnkılapları çizgisinde ve Cumhuriyet’in temel ilkeleri doğrultusunda siyasi yaşamını şekillendirmeye çalışan bir grup üniversite öğrencisiyiz. Türkiye’nin siyasi geleceği hakkında aynı kanaati taşıyıp CHP’de birleşmemiz ve kanaatlerimizi ülke insanlarımıza yansıtma hedefinde olmamız bizleri inceayarsiyaset.blogspot.com ismi altında birleşmeye ve ülkemizin birlik ve beraberliğini temel almak suretiyle CHP’ye hizmet etmeye sürükledi.
2013 Temmuz ayında kendi imkanlarımız dahilinde bloğumuzu kurduk ve derslerimizin ağırlığına rağmen vaktimizi düzenleyerek kendi aramızda görev paylaşımı yaptık.
Tüm bu olumsuzluklara rağmen iktidarın gerçek yüzünü halkımıza tanıtma, Cumhuriyet Halk Partisi’nin dünü, bu günü ve yarınını reel olarak insanlarımıza aşina kılma yönündeki hedefimize devam ettik, üstelik ödün vermeksizin!
Siyasetin gerektirdiği ahlaki anlayışı çalışmalarımızın desturu yaparak her türlü ağır eleştiri ve hatta bazen itham ve çirkin sözlere göğüs gerdik. Defalarca bloğumuz kapatılmakla tehdit edildi ve bizlere de vatan haini yaftası vuruldu ve defalarca youtube, twitter ve facebook hesaplarımız kapatıldı.
Bunca sıkıntılara rağmen bir yılı aşkın idare ettiğimiz bu blogun giderleri bizlerin gücü ötesine taştı ve bizleri satışa çıkarmaya mecbur etti.
inceayarsiyaset.blogspot.com’un Özel Bilgileri
Yönetici: Kemal Yıldırım
Takipçisi: 1453
Görüntüleme: 555799
Yüklediği fotoğraf: 5376
Yönetici: Hakan Çetin
Takipçisi: 85
Görüntüleme: 155262
Yüklediği fotoğraf: 2600
YouTube’deki abone sayısı: 193

,

0 comments

Write Down Your Responses

About Me

Powered by Blogger.