George Bush'tan Ambargo Çıkışı


Newyork Times Gazetesi, "George Bush, İran'a Ambargoların Kaldırılması Aleyhine Deliller Sundu" başlığıyla verdiği haberde bazı açıklamalarına yer verdi.
Haberde Amerika eski başkanı George Bush'un Cumartesi günü yüzlerce Yahudi mali sponsorlarla yaptığı görüşmede " ABD, verdiği vaatlere sonuna kadar sadık kalacağını göstermelidir" ifadelerini kullandığını bildirdi.
Newyork Times: "George W. Bush, Cumhuriyetçi Yahudi lobisinin gayri resmi olarak düzenlediği oturumda 700 kişiye hitaben yaptığı konuşmada Obama'yı bu konuda eleştirmediğini söyledi. Ancak konuşmasının içeriğinde telaffuz ettiği sözlerle üstü kapalı da olsa Obama'nın siyasetini eleştirmekten kaçınmadı."

Obama'nın İran'la nükleer program üzerinde antlaşmasını da eleştiren Bush, "İran'a karşı uygulanan ve şu ana kadar etkili olan, aynı zamanda İran'ın bu konuda antlaşmaya yanaştığı bir durumda ambargoların kaldırılması akıllı bir hareket midir?" dedi.

Ambargonun kaldırılmasına kesinlikle karşı olduğunu belirten Bush, eğer ambargolar kaldırılırsa Amerika'nın elindeki en büyük kozun da kaybedileceğini söyledi.

TR.JAMNEWS

,

0 comments

Write Down Your Responses

About Me

Powered by Blogger.