Vahabi Müftüler Yemenlilerin Katledilmesinde İcma Ettiler + Video


Vahabi televizyon kanalı ''Kelime'' Suudi Arabistan'ın Yemen'e başlatmış olduğu ''Kararlılık Operasyonu''nun amblem ve logosunu operasyon boyunca kendi televizyon amblem ve logosuyla değiştirmişti. Şimdiyse Müslüman ve Gayri Müslim alimlerin Yemenlilerin katledilmesinde icma ettiklerini iddia etti.
Vahabi televizyon kanalı ''Kelime''nin spikeri; Eğer Husileri Müslüman olarak kabul edecek olursak, Kur'an'ı Kerimde ne kadar had uygulama ve ceza ayeti varsa onlara uygulansa yeridir! Yemenlilerin öldürülmesi hakkında icma ve görüş birliği var dedi. İlginç olansa Vahabi spiker'in Birleşmiş Milletleri'de icmaya dahil etmesi oldu.
Vahabi müftüler ellerinde hiçbir delil ve kanıt bulunmamasına rağmen, Şii Husileri dinden çıkmış ve mürtet olarak görmekteler!
Bazı Vahabi müftülerin Yemenli Şii Husiler hakkındaki beyanatları:
Abdulaziz Ali Şeyh: Husiler dinin ve emniyetin düşmanıdır!
Abdurrahman Es-Sudeys: Mescidu'l-Haram'daki cemaat ve Cuma namazlarını kıldıran şahıs; Yemen savaşı Tarih sayfalarına altın harflerle yazılacak!
Muhammed Arifi: Suudi rejimin Yemen saldırısını doğrudan destekleyerek bizzat savaş meydanına gitmiş ve halkı Şii Husilere karşı kışkırtmıştı!



TR.JAMNEWS

,

0 comments

Write Down Your Responses

About Me

Powered by Blogger.