Gizli ve Aşikâr Boyutlarıyla Eşcinsellik


Dünya çapında kültür oluşturma sahasına dikkat edildiği zaman Batının, özellikle Amerika ve İngiltere devletinin Yahudilerin mali ve insani sermayesiyle beslenerek gerek kendi gerekse diğer milletler arasında yaymak istedikleri bir takım özel şeylerin propagandasını yaparak yaygınlaştırmak istediklerini göreceğiz ki; Batı’nın şiddetle ilgi ve alaka konusu yaptığı “Eşcinsellik”in kültür haline getirilmesi bunlardan birisidir.
Söz konusu sistemlerin eşcinselleri savunmalarına (psikolojik açıdan doğal ve insani eğilimlere duçar olup kendi dengesini yitirmiş ve psikolojik tedaviye ihtiyacı olan fertler unvanıyla) insan hakları savunucuları açısından bakılmasa bile yine de çeşitli toplumlar arasında bu fertler ve fertlerin sayısıyla bunlara yapılan mali, siyasi ve toplumsal desteklerin çokluğunda hiçbir uyumun olmadığını göreceğiz. Örneğin İngiltere toplumunun yüzde bir buçuğunu eşcinseller oluşturur ve yüzdelik açısından son derece küçük bir cemiyetin resmi olarak tanınmasında harcanan geniş çaplı paralarla ülkenin siyasi ve toplumsal akımları arasında hiçbir münasebet yoktur.
Türkiye’de de Harun Yahya olarak tanınan Adnan Oktar gibi şahıslar insani olmayan bu düşüncenin propagandasını yapmaktadırlar.
Bu noktaya dikkatle Adnan Oktar’ın böylesine mezhepsel kural tanımaz unvanıyla eşcinsellik akımına duyduğu ilgi ve alaka onun sanal âleme yansıttığı davranışlarında görülmesi son derece ilginçtir.
Şimdi sorulması gerekir ki geçmişten bu güne asırlardır parlak dini geçmişi olan Türkiye gibi bir ülkede bu gibi şahsiyetlerin eşcinsellik akımıyla mı uğraşmaları gerekir?
Bu tür akımların propaganda yapılması kararının Türkiye mason locaları tarafından alındığı ve bu locaların Yahudi Oligarşisi’yle birebir ilişkilerinin sonucu olduğunda hiçbir şüphe yoktur.



,

0 comments

Write Down Your Responses

About Me

Powered by Blogger.