Suriyeli hackerlardan deniz piyadelerine siber saldırı



Suriyeli hacker grubu Suriye Elektronik Ordusu bu kez de Amerikan Deniz Piyadeleri'ne kaydolmak isteyenlerin kullandığı internet sitesini hack'ledi.

Marines.com adresli siteye bir de mesaj bırakan hacker'lar, dün tüm dünyada çok konuşulan "El Kaide'nin yanında savaşmak için orduya katılmadım" yazılı asker fotoğrafları eşliğinde şu mesaj bıraktı.
Mesaj şöyle: "Sevgili Deniz Piyadeleri, Bu mesaj size 3 yıldır El Kaide'yle savaşan Suriye Ordusu'ndaki kardeşleriniz tarafından yazılmıştır. Vatanseverliğinizi ve ülkenize duyduğunuz aşkı anlıyoruz, dolayısıyla lütfen siz de bizimkini anlayın. Obama El Kaide isyancılarını kurtarmak için sizin hayatınızı tehlikeye atmak isteyen bir vatan hainidir. Deniz Piyadeleri, lütfen yoldaşlarınızın Obama'nın Suriye'ye karşı El Kaide'yle olan işbirliği hakkındaki düşüncelerine bir göz atın. Muhtemelen sorumlu komutanınız sizi, sizin gibi ortak bir düşmana karşı savaştığınız askerler karşısında ölmeye göndermek konusunda tereddüt duymayacaktır. Suriye ordusu sizin düşmanınız değil, müttefikiniz olmalı. Emirlere karşı gelin ve her askerin asıl orduya katılma nedeni olan kendi vatanınızı korumaya odaklanın. Ordumuzun karşısında değil yanında savaşmak isterseniz buyurun."
Deniz Piyadeleri'nden yapılan açıklamada da saldırı doğrulandı, ancak sitenin normal şekilde çalışmasının sağlandığı belirtildi. Açıklamada yeni saldırıların önlenmesi için denetimin artırıldığı da ifade edildi.
Hackerlerin bıraktığı mesaj:

,

0 comments

Write Down Your Responses

About Me

Powered by Blogger.

Blog Archive