Mısır'dan ajan çıkışı



İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Esinoğlu, Mısır Hükümeti'nin Erdoğan'a yönelik "batı ajanı" suçlamasını "bu sözler dış politikamızın iflas ettiğini gösteriyor" sözleriyle değerlendirdi.

Kahire'nin aşbakan Erdoğan'a yönelik sert çıkışını İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Esinoğlu, işte bu sözlerle değerlendirdi, AKP Hükümeti'nin dış politikası iflas etti dedi.
“Mısır Hükümetinin resmi sözcüsü bir açıklamada bulundu.Erdoğan’ ın Mısır’ ın iç işlerine karışmasına yönelik şu cümleyi kullandı, batının ajanlarından yurtseverlik dersi alacak değiliz.Bu Türk halkı için acınacak konum.Bu duruma düşürülenlerin esas sebebi bu mevcut hükümetin, Mısır’ da Suriye’ de ve diğer Arap ülkelerinde dostumuz ve komşumuz olan ülkelerle yürüttüğü dış politakanın sonucunda Türkiye’ nin geldiği yer bu.Derhal bu hükümetten kurtulmamız gerektiği her bakımdan ortadır.”
Esinoğlu, Mursi taraftalarının kullandığı Rabia işaretini sembol haline getiren Başbakan Erdoğan’a da "ellerinde bir bu işaret kaldı sözleriyle yüklendi.
“Kala kala bunların elinde bir tek Rabia işareti kaldı.Miting yapar gibi,miting elemanları gibi orda Rabia işareti yapıyorlar , başka ellerinde hiçbir şey kalmadı.“

,

0 comments

Write Down Your Responses

About Me

Powered by Blogger.

Blog Archive